22.6 C
Athens

Λίβερπουλ – Φούλαμ 2-1: Με ανατροπή έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό του Carabao Cup

Αποφασισμένη να πάει τελικό παρά τις απουσίες της ώστε να διεκδικήσει το 10ο Carabao Cup της ιστορίας της και να κατακτήσει το 2ο την τελευταία διετία είναι η Λίβερπουλ που μπόρεσε με ανατροπή να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Φούλαμ.

 

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έκανε ένα άψογο πρώτο ημίχρονο στον πρώτο ημιτελικό του Άνφιλντ (στο Λονδίνο η ρεβάνς) και προηγήθηκε στην ευκαιρία που δημιούργησε μετά το λάθος του Φαν Ντάικ και το σουτ του Γουίλιαν για το 0-1.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να διορθώσει τα πράγματα και πέρασε τους Νούνιες και Χάκπο στον αγώνα (δύο και μοναδικές αλλαγές) και αμφότεροι τον δικαίωσαν στην ανατροπή. Ο Νούνιες στο 68′ άφησε στον Τζόουνς που ισοφάρισε με μακρινό σουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ουρουγουανός έστρωσε από τα αριστερά στον Χάκπο που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, ΜακΆλιστερ, Γκράβενμπερχ (56′ Νούνιες), Τζόουνς, Έλιοτ (56′ Χάκπο), Ντίας, Ζότα

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Καστάν, Ανταραμπιόγιο, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Ριντ (83′ Λούκιτς), Ντε Κόρντοβα-Ριντ, Περέιρα (73′ Κέρνι), Γουίλιαν (73′ Γουίλσον), Χιμένες

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς