16.2 C
Athens

Μήτογλου: Να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο που μας δίνει πολύ ώθηση

Για το παιχνίδι κόντρα στη Μονακό (11/1) μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τη Μονακό για το δεύτερο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας, με τον Ντίνο Μήτογλου να στέκεται μεταξύ άλλων στον κόσμο της ομάδας και την ώθηση που δίνει στους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να εμπιστευτούμε το πλάνο μας, δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση, να εκμεταλλευτούμε το γήπεδό μας, τον κόσμο μας που μας δίνει τόσο πολύ ώθηση. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μονακό έρχεται ξέροντας τι νίκη έχουμε πάρει εκεί πέρα, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Είναι μία πολύ physical ομάδα με πολύ βάθος στο ρόστερ της και πολύ καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Το καινούριο πρόγραμμα της EuroLeague είναι αυτό, προχωράμε με αυτό το πρόγραμμα, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν είμαστε η μόνη ομάδα, όλες οι ομάδες, όπως είπε και ο κόουτς είχαν παιχνίδι χθες. Η Μονακό θα ταξιδέψει σήμερα, εμείς μόλις τελειώσαμε την προπόνηση, οπότε όσος χρόνος ξεκούρασης μας μένει να τον εκμεταλλευτούμε και να είμαστε έτοιμοι αύριο.

Κάθε παιχνίδι της EuroLeague δεν είναι εύκολο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πολύ δύσκολο. Βλέπουμε πόσα παιχνίδια έχουν σκαμπανεβάσματα, πόσες νίκες και πόσες ήττες έχουν κριθεί στον πόντο. Σίγουρα όμως στην έδρα μας θέλουμε να παίρνουμε κάθε παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτή είναι η πρώτη μας φιλοσοφία που μπαίνουμε στο παιχνίδι μας και αύριο πάμε για τη νίκη αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το ματς με τη Μονακό: «Η Μονακό όπως είπα και πριν και στους ψηλούς της και στους γκαρντ της έχουν μεγάλη ποιότητα ξεκινώντας από τον Μάικ (σ.σ. Τζέιμς). Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι ότι είναι ηγέτης αυτής της ομάδας. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνος παίκτης. Πρώτα πρέπει να σταματήσουμε αυτόν και να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι γιατί η Μονακό παίζει πολύ δυνατά και physical».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι και χαιρόμαστε κάθε φορά που ο κόσμος έρχεται και το απολαμβάνει. Βλέπουμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι διαφορετικό και αυτό μας αρέσει πάρα πολύ και χαιρόμαστε που με τον κόσμο και με τα αποτελέσματα μπορούμε να συνδυάσουμε κάτι καλό όλοι μαζί. Να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο και να παίρνουμε νίκες, αυτός είναι ο στόχος μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς