20.7 C
Athens

Πήρε βαθμό η Ρέιντζερς, νίκη για Ραπίντ Βιέννης

Η Ρέιντζερς κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την Βιγιαρεάλ, ενώ η Ραπίντ Βιέννης νίκησε την Σπαρτάκ Μόσχας

Σημαντικό βαθμό πήρε η Ρέιντζερς που απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 45ο δευτερόλεπτο με το εντυπωσιακό σουτ τους Κάρλος Μπάκα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η Ρέιντζερς ισοφάρισε στο 68’ όταν ο Ταβερνιέ συνδυάστηκε με τον Άρφιλντ κι αυτός έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντεθ.

Όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Μορένο, ο οποίος μόλις είχε μπει αλλαγή, διπλασίασε με πλασέ τα τέρματα της Βιγιαρεάλ. Οι Σκοτσέζοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 2-2 με το εντυπωσιακό πλασέ του Λάφερτι.

Βιγιαρεάλ: Φερνάντεθ, Γιάμπριτς, Μπονέρα, Ρουίθ, Αλφόνσο, Σανσόνε (79’ Τσουκβούεζε), Φορνάλς, Μόρι (67’ Μορένο), Καθόρλα, Εκαμπί (60’ Τριγκέρος), Μπάκα
Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γουόρολ, Γκόλντσον, Μπάρισιτς (85’ Ντοράνς), Κουλιμπαλί (70’ Μίντλετον), Χάλιντεϊ, Άρφιλντ, Λάφερτι, Κεντ, Καντέιας (77’ Μακρόρι)

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της στον έβδομο όμιλο η Ραπίντ Βιέννης που επικράτησε με 2-0 της Σπαρτάκ Μόσχας εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50’ με το αυτογκολ του Τιμοφέεφ. Η Ραπίντ Βιέννης διπλασίασε τα τέρματα της στο 68’ με την ατομική προσπάθεια του Μουργκ που πλάσαρε τον Μακσιμένκο.

Ραπίντ Βιέννης: Στρέμπινγκερ, Πότσμαν, Ζόνλαϊτερ, Μπάρατς, Μούλντουρ, Μουργκ, Λιούμπιτσιτς, Σβαμπ, Ίβαν (76’ Μπερίσα), Κνάσμιλερ (85’ Μάρτιτς) , Άλαρ (71’ Πάβλοβιτς)
Σπαρτάκ Μόσχας: Μακσιμένκο, Ρασκάζοφ, Μποκέτι, Ντζικίγια, Μελγκαρέχο, Τιμοφέεφ (81’ Ιγνάτοφ), Φερνάντο, Ζομπνίν, Ρόσα, Ζε Λουίς, Λομοβίτσκι (73’ Σεμέντοφ)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου :

  1. Ραπίντ Βιέννης 3 (2-0)
  2. Βιγιαρεάλ 1 (2-2)
  3. Ρέιντζερς 1 (2-2)
  4. Σπαρτάκ Μόσχας 0 (0-2)
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς