20.6 C
Athens

«Καρφιά» Αλ Κελαϊφί για Μέσι: «Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν σεβάστηκε την Παρί»

Γλυκόπικρη γεύση και ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί η συνεργασία του με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητικός ηγέτης των Παριζιάνων, παρότι σέβεται απόλυτα τον Αργεντινό σούπερ σταρ και τον θεωρεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τον ενόχλησε το γεγονός πως μίλησε άσχημα για την ομάδα του, αναφέροντας ότι δεν σεβάστηκε την ιστορία της και τα όσα τού χάρισε.

«Τον σέβομαι πολύ, αλλά όταν κάποιος μιλάει άσχημα για την Παρί, αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι σεβασμός. Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν μου αρέσουν αυτά που είπε. Θέλω οποιονδήποτε παίκτη να μιλάει όταν είναι εκεί. Στην ομάδα. Όχι όταν έχει φύγει. Δεν είναι αυτό το στυλ μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν να έρθει μετά από χρόνια. Όλα έγιναν για αυτόν στη Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος, η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Ήταν για τον Μέσι. Εδώ, δεν είναι το ίδιο πράγμα, υπήρχαν άλλοι παίκτες. Όπως ο Κιλιάν και ο Νεϊμάρ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς