17.3 C
Athens

Λεσόρ: Δεν θέλω να μιλήσω για τα φάουλ που κερδίζω γιατί μετά δεν θα μου τα δίνουν οι διαιτητές

Ο Γάλλος σέντερ σχεδόν ομολόγησε την διαιτητική εύνοια του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα στη σεζόν της Euroleague, σημειώνοντας πως δεν θέλει να μιλάει για τα φάουλ που κερδίζει γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην τα παίρνει στα επόμενα παιχνίδια

Ξεκάθαρος ο Ματίας Λεσόρ αναφορικά με τα (πολλά) φάουλ που κερδίζει σε κάθε ματς της Euroleague.

Λίγο μετά την αγχωτική νίκη επί της Εφές, ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν θέλει να επεκτείνει τη συζήτηση για τα φάουλ που κερδίζει σε κάθε ματς, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος στα επόμενα παιχνίδια οι διαιτητές είτε να τον χρεώνουν περισσότερο με παραβάσεις είτε να μην του δίνουν τα σφυρίγματα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας τα όσα βλέπουμε μέχρι τώρα στη σεζόν, με την διαιτητική εύνοια των Πρασίνων να είναι εμφανής και… αξιοζήλευτη τόσο στα εκτός όσο και στα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεσόρ:

«Ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμη με ταλαιπωρεί και δεν βρίσκομαι ακόμη στο 100%. Δεν θέλω να μιλήσω για τα φάουλ που κερδίζω σε κάθε ματς, γιατί κάθε φορά κάποιος κάτι λέει και στο επόμενο ματς ή θα με χρεώνουν φάουλ ή δεν θα παίρνω απ’ τους διαιτητές. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα μου. Κάνω τη δουλειά μου. Αυτή ήταν σημαντική νίκη για εμάς», τόνισε αρχικά.

Ως προς τον πολυσχιδή ρόλο του και τις αρκετές προσπάθειες που αναλαμβάνει, ο ψηλός από τη Μαρτινίκα ανέφερε πως: «Με εμπιστεύονται γι’ αυτό και παίρνω αυτοπεποίθηση. Βέβαια αυτό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Μέσα στις μάχες που δίνω, κερδίζω αρκετά φάουλ. Νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες μου και αυτό με βοηθάει να παίζω καλά. Υπάρχουν ελεύθερα σουτ τα οποία πρέπει να παίρνουμε και κάποιες φορές αυτά έρχονται σε μένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς