19.1 C
Athens

ΑΕΚ βόλεϊ: Λύθηκε το συμβόλαιο της Καλντερόν

Ακόμα μια ξένη αποχώρησε από την ΑΕΚ που θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετική στον δεύτερο γύρο της Volley League Γυναικών. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ έλυσε τη συνεργασία της με τη Ροσίρ Καλντερόν, η οποία συνέβαλε πέρσι με τις εμφανίσεις της στην κατάκτηση του Κυπέλλου ωστόσο φέτος η σεζόν δεν κύλησε με την καλύτερη απόδοση για την Κουβανή.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την Ροσίρ Καλντερόν. Η Ροσίρ αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες στην ιστορία μας και για εμάς θα αποτελεί πάντα τιμή, που φόρεσε την ένδοξη φανέλα του σωματείου μας. Ροσίρ, σε ευχαριστούμε για όλα και θα αποτελείς πάντα μέλος της οικογένειάς μας».

«Η ΑΕΚ θα είναι ούτως ή άλλως στην καρδιά μου, γιατί την θεωρώ οικογένειά μου. Και στην οικογένεια δεν λες ποτέ “αντίο”, αλλά μόνο “εις το επανιδείν”. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία. Εύχομαι στην ομάδα μου, την ΑΕΚ, να πετυχαίνει πάντα τους στόχους της. Σας ευχαριστώ για όλα. Μόνο ΑΕΚ», ανέφερε η Κουβανή μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Ένωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς