17 C
Athens

Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν τη 41χρονη – Ο σύντροφός της αρνείται την εμπλοκή του και κατηγορεί τον φίλο του

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφο της και τον φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του θύματος φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων και τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Ενέδρα θανάτου

Με βάση τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, όλα δείχνουν πως η δολοφονία της άτυχης γυναίκας ήταν προσχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια από τους δυο άντρες.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του Skai Μάκης Συνοδινός, αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ενέδρα θανάτου που έστησαν τη νύχτα της πρωτοχρονιάς, καθώς όπως προκύπτει από την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη η 41χρονη ακολούθησε ανυποψίαστη τον σύντροφο της στο διαμέρισμα του από τις 10:45 – 11:15 τη νύχτα.

Εκεί πρώτος της επιτέθηκε ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της, ο οποίος την ακινητοποίησε και τότε -σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές- ανέλαβε δράση ο σύντροφος της, ο οποίος έδεσε τα χέρια της με χειροπέδες, ενώ την φίμωσε για να μην ακούγονται οι κραυγές της άτυχης Γεωργίας.

Κατόπιν δεμένη και φιμωμένη την μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, όπου και την σκότωσαν με ειδεχθή τρόπο. Συγκεκριμένα, με πολλαπλές μαχαιριές αριστερά και δεξιά της τραχηλικής χώρας.

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες είχαν καταστρώσει ένα ακόμη σχέδιο, αυτό της εξαφάνισης της σορού, αλλά και της καταστροφής ιχνών και πειστηρίων που θα έβαζαν στο κάδρο της αστυνομίας.

Αφού έβαλαν το άψυχο σώμα της σε ένα μπαούλο, το μετέφεραν στη περιοχή που τελικά βρέθηκε. Κατόπιν γύρισαν στο διαμέρισμα, όπου καθάρισαν ίχνη και αίματα.

«Δεν έχει ομολογήσει την πράξη»

Ο δικηγόρος του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη για την οποία κατηγορείται τόσο ο ίδιος όσο και ένας 34χρονος φίλος του.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε, μιλώντας στον Alpha, πως συνεχίζει να είναι ο συνήγορος του 39χρονου: «Δεν έχει ομολογήσει την πράξη, αντιθέτως την αρνείται και η θέση του είναι πως η πράξη έχει πραγματοποιηθεί από τον άλλο συλληφθέντα και συγκατηγορούμενό του».

«Ο 39χρονος δεν γνώριζε για την πράξη και αρνείται πως μετέφεραν τη 41χρονη με τον άλλον συλληφθέντα. Υπάρχει πράγματι βιντεοληπτικο υλικό, στο οποίο φαίνονται δύο αντρικές φιγούρες αλλά δεν διακρίνονται πρόσωπα ή άλλα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συμπέρασμα για το ποιοι είναι.

Ο εντολέας μου είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση σοκ μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Η χθεσινή διαδικασία με τις ραγδαίες εξελίξεις ολοκληρώθηκε χθες στις 05:30 το ξημέρωμα. Ακόμη και για εμένα η επικοινωνία και η συνεννόηση δεν είναι εύκολη» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗΤα Νέα
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς