17 C
Athens

Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου: Την έδεσαν και τη μαχαίρωσαν, πριν βάλουν τη σορό σε μπαούλο

Πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό έφερε η 41χρονη έγκυος από την Θεσσαλονίκη, που αγνοούνταν και εντοπίστηκε νεκρή χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής. Οπως προέκυψε, τη δολοφονία διέπραξαν από κοινού ο σύντροφός της και ο φίλος του.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Στις 22:00 η γυναίκα σχόλασε από τη δουλειά της και λίγο αργότερα, στις 23:00 περίπου έφτασε με τον σύντροφο της στο σπίτι του. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο φίλο του συντρόφου της, ο οποίος είχε συνεννοηθεί νωρίτερα με εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αφού ο 34χρονος την ακινητοποίησε με την απειλή ενός μαχαιριού, ο σύντροφος της, της έβαλε χειροπέδες και την φίμωσε. Τότε μετέφεραν τη γυναίκα στο δωμάτιο και την μαχαίρωσαν πολλές φορές στον λαιμό.

Στη συνέχεια, φέρονται να έβαλαν την σορό της σε ένα μπαούλο και να την μετέφεραν σε δύσβατη δασική περιοχή, μεταξύ των περιοχών Γαλάτιστα και Νέα Τρίγλια.

 

Οι δύο δράστες επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος και αφού καθάρισαν το διαμέρισμα, πέταξαν σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς τα πειστήρια του εγκλήματος. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθέτησαν νέο στρώμα, πάνω από αυτό που ήδη υπήρχε στο κρεβάτι, προκειμένου να μην βρουν οι αστυνομικοί τα ίχνη από το αίμα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον φίλο του συντρόφου της 41χρονης, αφού βρήκαν αποτύπωμά του στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι. Ο 34χρονος ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο της δολοφονίας.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι αφαίρεσαν από τη γυναίκα 80 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς