22.9 C
Athens

Super League 2: Ξανά στην κορυφή ο Λεβαδειακός, η ΑΕΚ Β’ νικήτρια στο ντέρμπι Δικεφάλων

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και μαζί στην κορυφή του Α’ ομίλου της Super League 2.

Χάρη σε τέρματα του Λιάγκα στο 16΄ και του Νίκα στο 77΄, η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου και ξεπέρασε στη βαθμολογία την ΑΕΛ (που χθες έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή), έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι, που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαχανάκ στο 73΄, γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στα τελευταία πέντε ματς και υποχώρησαν στην έκτη θέση.

Στο ντέρμπι των Β’ ομάδων των δύο «Δικεφάλων», η ΑΕΚ με σκόρερ τον Κάτσικα (39΄) νίκησε 1-0 τον -μέχρι σήμερα ισόβαθμό της- ΠΑΟΚ στο «Σεραφίδειο» κι έπιασε στην τέταρτη θέση την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παρότι προηγήθηκε 2-0, ο Παναθηναϊκός Β΄ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο στο «Ζηρίνειο» απέναντι στην ουραγό Παναχαϊκή, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική στον Β΄ όμιλο της Super League 2.

Οι Πράσινοι πήραν προβάδισμα με τέρματα των Σιδερά (19΄) και Κυριόπουλου (36΄), αλλά ο Μπαρέτ με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (40΄, 42΄) έσωσε το βαθμό για την πατρινή ομάδα, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (επτά ισοπαλίες, έξι ήττες).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

ΠΟΤ Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1

Μακεδονικός – Κοζάνη 0-0

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου 2-0

ΑΕΚ Β’ – ΠΑΟΚ Β’ 1-0

ΡΕΠΟ: Καμπανιακός, Απόλλων Πόντου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς