17.7 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρενάτο Σάντσες, σύμφωνα με την Parisien

Η γαλλική εφημερίδα αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Μπεσίκτας του Σάντος για τον Πορτογάλο επιτελικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στη Ρόμα και η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 10 εκατ. ευρώ

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο διεθνή μέσο, Ρενάτο Σάντσες, αποκαλύπτει η «Parisien».

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της πως οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Σάντσες, ο οποίος σημειώνεται πως αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρόμα από τους Παριζιάνους τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, οι Πειραιώτες που «σκαλίζουν» την αγορά για έναν αμυντικό χαφ, έχουν ψηλά στη λίστα τους την δύσκολη περίπτωση του 26χρονου Πορτογάλου, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027 με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 9 αγώνες με τη Ρόμα του Μουρίνιο σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό ένα γκολ. Οι Τζιαλορόσι δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν ως βασική τους μονάδα και σκέφτονται να διακόψουν άμεσα τον δανεισμό του από την Παρί, αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, με τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος να έχουν στα υπόψιν τους την περίπτωση του Σάντσες όπως αποκαλύπτει η «Le Parisien».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς