25.4 C
Athens

Π. Μαρινάκης: Δεν μπορεί να συνδέεται η κυβέρνηση με μία, κατά άποψη κάποιου, λανθασμένη απόφαση

Θέση πήρε ο Παύλος Μαρινάκης για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχολιάζοντας «αλίμονο αν μπορούσε μια διαιτητική απόφαση να συνδέεται με την κυβέρνηση ή τον πρωθυπουργό»

Τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο νομικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξέσπασε μετά τα διαιτητικά εγκλήματα στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξαπέλυσε βόμβες κατά της εγκληματικής οργάνωσης που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητώντας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει.

Μύδροι Κούγια για εγκληματική οργάνωση, καταδίκες Μελισσανίδη και εντολή αποχώρησης (vid)

Σε όλες αυτές τις καταγγελίες η απάντηση του ΄κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν «Δεν μπορεί να συνδέεται η κυβέρνηση με μια, κατά άποψη κάποιου, λανθασμένη απόφαση», δείχνοντας ακόμη μια φορά την αδιαφορία που υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης για την πραγματική λύση του προβλήματος.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε αρχικά «η κυβέρνηση, όπως έχει καθήκον, οφείλει να προστατέψει τον αθλητισμό από φαινόμενα βίας εντός ή εκτός γηπέδων», για να προσθέσει πως έχουν ληφθεί σχετικές πρωτοβουλίες, ενώ έρχεται νομοθέτηση του Γιάννη Βρούτση.

«Αυτά θα εφαρμοστούν και θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω», τόνισε αναφέροντας παράλληλα πως γίνεται έρευνα της Δικαιοσύνης.

Για την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια: «Από εκεί και πέρα από αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει σε αποφάσεις διαιτητικές. Αλίμονο αν μπορούσε, και δεν μπορώ να αντιληφθώ πως για μια διαιτητική απόφαση που ο καθένας έχει γνώμη του, αυτή να συνδέεται με κυβέρνηση ή πρωθυπουργό».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είπα και επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούμε να συνδέουμε την κυβέρνηση με μία, κατά άποψη κάποιου, λανθασμένη απόφαση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς