19.7 C
Athens

Μασούρας: Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κερδίσουν έτσι το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε περήφανος για την εικόνα του Ολυμπιακού και σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ αναφερόμενος στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του. Μεταξύ άλλων ο επιθετικός των Ερυθρόλευκων τόνισε πως «έκλεψαν αυτά που έδωσε η ομάδα του στο γήπεδο».

 

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

«Μου αρέσει να μιλάω πάντα ποδοσφαιρικά, θέλω να μιλήσω πρώτα γενικά. Μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα σκόραρε σε κάποια ατομικά λάθη και σίγουρα αξίζαμε να κερδίσουμε. Είδαμε δύο διαιτητικές αποφάσεις που κατά κοινή ομολογία καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Στη δική μου περίπτωση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού να μην έχω προλάβει να κάνω επαφή με την μπάλα και να σφυρίζει ο διαιτητής έτσι ώστε φαντάζομαι να μην μπορεί να πάει να το δει στο VAR. Δεν πρόλαβα να ακουμπήσω την μπάλα και ο διαιτητής ήταν τόσο σίγουρος και πραγματικά σταμάτησε τη φάση εκεί.

Στην άλλη φάση του πέναλτι. Είναι μια φάση στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού και είναι τόσο σίγουρος. Πόσο δύσκολο είναι να πάει στο VAR και μετά να πει, οκ προχωράμε; Σήμερα κλέψανε αυτά που δώσαμε σήμερα στο γήπεδο. Αν νομίζουν ότι θα κερδίσουν έτσι το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό είναι γελασμένοι. Είμαστε περήφανοι με την εμφάνισή μας. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς