20.8 C
Athens

Άρης: Υπάρχει λόγος για τον αποκλεισμό των Μενέντες, Ρουπ και Λάζαρου από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Το παρασκήνιο για τον αποκλεισμό των τριών παικτών με απόφαση Μάντζιου από την αποστολή των Κιτρίνων και τα «πρέπει» των ομάδων στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον μεν Άρη να βγάλει αντίδραση μετά το «ναυάγιο» της Τρίπολης δείχνοντας ποδοσφαιρικό εγωισμό και για τον δε ΠΑΟΚ να πιστοποιήσει ότι φέτος δεν τον σταματάει τίποτα και κανένας στον δρόμο προς τη διεκδίκηση του τίτλου στη Super League.

Όπως και να’ χει, πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι από κάθε άποψη -και σίγουρα όχι μόνο βαθμολογική- για τις δύο ομάδες, μπροστά στις άδειες κερκίδες του Χαριλάου.

Οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν αποστολή με τον Μανού Γκαρθία να επιστρέφει σε αυτή μετά από σχεδόν ένα χρόνο και τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και τους Ρόουζ – Φετφατζίδη να μπαίνουν αμέσως στα πλάνα του Άκη Μάντζιου, που από τη μεριά του έστειλε ηχηρό μήνυμα σε τρεις ποδοσφαιριστές που αποφάσισε να αποκλείσει από το κυριακάτικο (7/1, 19:30) ντέρμπι δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Πρόκειται για τους Μενέντες, Ρουπ και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τους οποίους ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός καθότι δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και ίσως δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Για τους Ρουπ και Λάζαρο το καμπανάκι είχε χτυπήσει εδώ και καιρό, αφού τα λεπτά συμμετοχής τους είναι ελάχιστα στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο για τον Αργεντινό εξτρέμ αυτό προέκυψε πρόσφατα, αφού οι εμφανίσεις του δεν πείθουν τον Μάντζιο και τους συνεργάτες του, που μάλιστα έχουν σοβαρά παράπονα και για την εικόνα του στις προπονήσεις.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις με τα συμβόλαιά τους, με μοναδική υποσημείωση αυτή του Μενέντες, στον οποίο δεν αποκλείεται να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία ώστε να διεκδικήσει την παραμονή του στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς