24 C
Athens

Καμμένου: Θέλω βελτίωση στην άμυνα, δεν πρέπει να δεχόμαστε πολλά γκολ

Παράπονα για την άμυνα της ελληνικής ομάδας στο πρώτο οκτάλεπτο είχε η Αλεξία Καμμένου, παρά την άνετη νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών με 25-8 επί της Κροατίας και το «2 στα 2» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.

«Πετάω από το παιχνίδι το πρώτο οκτάλεπτο και την άμυνά μας σε αυτό», δήλωσε στην ΕΡΤ η ομοσπονδιακή τεχνικός και συνέχισε: «Σίγουρα η ομάδα μας έχει ταλέντο στην επίθεση και επιλογές, όμως τα δύσκολα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα. Θέλω μεγάλη προσοχή και προσήλωση στην άμυνα, το ξέρουν αυτό τα κορίτσια. Καταλαβαίνω ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ σημαντικά και κρίσιμα, και όσο και αν το ζητήσεις, σίγουρα υπάρχει μια ολιγωρία. Δεν πρέπει όμως».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στον Α΄ όμιλο αύριο (7/1, 19:30), με το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην οικοδέσποινα και πρωταθλήτρια κόσμου Ολλανδία.

«Συγκεντρωνόμαστε, μελετάμε όσο περισσότερο μπορούμε την Ολλανδία και ερχόμαστε αύριο να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωθούμε στην άμυνα, δεν πρέπει να δεχόμαστε πολλά γκολ, γιατί τα 14 που σημειώσαμε κατά της Ουγγαρίας είναι πολύ δύσκολο να τα πετυχαίνεις. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, η Ολλανδία είναι μια πολύ καλή ομάδα, να παίξουμε πολύ καλά και στην άμυνα», ήταν το μήνυμα της Καμμένου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς