19.7 C
Athens

Καραπαπάς για το ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: «Απαράδεκτος βλαξ πέταξε κροτίδα, αλλά κανείς δεν έτρεξε να πάρει το ματς στα χαρτιά» (vid)

Σε μία εύστοχη διαπίστωση προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το κυπριακό ντέρμπι, στο οποίο κροτίδα έσκασε ακριβώς δίπλα στον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης αλλά οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έμειναν στο γήπεδο, σε αντίθεση με ό,τι έγινε στην «υπόθεση Χουάνκαρ» στο Καραϊσκάκη

Μία εύστοχη διαπίστωση έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, για το επεισοδιακό ματς του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση στην Κύπρο, όπου κατέληξε στους γηπεδούχους με γκολ στο 91′.

Ωστόσο, η φάση που σήκωσε την περισσότερη κουβέντα ήταν η κροτίδα που έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, με τον ίδιο να σωριάζεται στο έδαφος από τον κρότο, αλλά το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτό το περιστατικό δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Κώστα Καραπαπά που με ανάρτησή του στο Instagram, αφού πρώτα κατέκρινε το γεγονός, έφερε στο μυαλό του το περιστατικό Χουάνκαρ, αναφέροντας με νόημα πως στο ντέρμπι της Κύπρου κανείς από την πλευρά των φιλοξενούμενων δεν έτρεξε στα αποδυτήρια για να διεκδικήσει το ματς στα χαρτιά, όπως έπραξε ο Παναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκη», παρότι η κροτίδα στο ελληνικό clasico έσκασε αρκετά μακριά από τον Ισπανό μπακ ενώ στην Κύπρο, ακριβώς δίπλα στον τερματοφύλακα!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ

Η ανάρτηση του Κ. Καραπαπά:

«Απαράδεκτος βλαξ πετάει κροτίδα στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση. Ένα μέτρο από τον τερματοφύλακα, όχι δέκα. Σε παίκτη που έπαιζε, όχι που έκανε προθέρμανση. Όχι, το ματς δεν διεκόπη, όχι, κανείς δεν έτρεξε στα αποδυτήρια για να μην συνεχιστεί και να το πάρει στα χαρτιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς