16.7 C
Athens

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιμπραΐμ Σαλάχ παρουσιάζει η «Εquipe»

Το έγκυρο γαλλικό Μέσο βάζει τον Ολυμπιακό στην κουβέντα για την απόκτηση του 22χρονου Μαροκινού εξτρέμ, που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Ρεν τη φετινή σεζόν

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για να συνεχίσει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και πέραν της δεδομένης επιθυμίας του για την απόκτηση ενός ή και δύο στόπερ «σκαλίζει» την αγορά και για εξτρέμ.

Τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους Ερυθρολεύκους με διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σχεδόν σε καθημερινή βάση είναι συνεχή, με την έγκυρη «L’ Equipe» να βάζει τελευταία την ομάδα του Πειραιά στην κουβέντα για την υπογραφή του 22χρονου Μαροκινού -με βελγικές ρίζες- εξτρέμ της Ρεν, Ιμπραϊμ Σαλάχ.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης και δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ρεν μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ωστόσο, όπως φαίνεται από τη μέχρι τώρα παρουσία του στη σεζόν, η ομάδα της Βρετάνης δεν τον υπολογίζει ως βασικό της στέλεχος (μετράει μόλις 255 λεπτά συμμετοχές σε 11 ματς στη Ligue 1) και τον έχει στην υπό παραχώρηση λίστα της.

Εκεί φέρεται να «πατάει» ο Ολυμπιακός, όπως κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδας, που σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σαλάχ, ο οποίος από τη μεριά του αναζητά περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Λέστερ, Φέγενορντ και Τουλούζ είναι οι υπόλοιπες ομάδες που παρουσιάζονται ως πιθανός νέος σταθμό στην καριέρα του 22χρονου άσου, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γάνδης, με την οποία μετρά 21 συμμετοχές (3 γκολ, μία ασίστ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς