17.3 C
Athens

FA Cup: Δύσκολες προκρίσεις για Τότεναμ και Φούλαμ, έμεινε όρθια η… ηρωική Γουλβς

Ένα γκολ του Πέδρο Πόρο ήταν αρκετό για την Τότεναμ ώστε να λυγίσει δύσκολα με 1-0 την Μπέρλνι και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup.

Παρά το γεγονός πως η Τότεναμ δημιούργησε 16 τελικές προσπάθειες, λίγες από αυτές ήταν πραγματικά καλές και έτσι η Μπέρλνι κρατούσε σχετικά εύκολα το 0-0. Όλα αυτά μέχρι το 78ο λεπτό, όταν ο Πέδρο Πόρο σκόραρε με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής και έγινε ήρωας για την ομάδα του Ποστέκογλου στέλνοντας την στους «32» της διοργάνωσης.

Εκεί θα βρίσκεται και η Φούλαμ που επικράτησε επίσης με 1-0 της Ρόδεραμ. Χρυσός σκόρερ και ο άνθρωπος που έκρινε το ματς ήταν ο Ντεκόρντοβα-Ρέιντ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 24ο λεπτό.

Η Γουλβς έμεινε όρθια στην έδρα της Μπρέντφορντ (1-1) παίζοντας με παίκτη λιγότερο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί σε ρεβάνς. Ο Γκόμες άφησε μόλις στο 9′ τους Λύκους με παίκτη λιγότερο, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να ανοίγουν το σκορ με τον Μοπέ στο 41′.

Η Γουλβς δεν τα παράτησε και με τον Ντόιλ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 64ο λεπτό ισοφάρισε για το τελικό 1-1 και έστειλε το ζευγάρι σε επαναληπτικό παιχνίδι στην έδρα της.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς