23.2 C
Athens

Συζήτηση Καρβαλιάλ – παικτών ενόψει ΑΕΚ: «Οι ευθύνες είναι δικές μας, να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τα είπε με τους παίκτες του στο Ρέντη και άπαντες παραδέχθηκαν τις ευθύνες που τους βαραίνουν μετά την ήττα στη Λαμία αλλά και την ανάγκη για αντίδραση στο ντέρμπι με την Ένωση που ακολουθεί

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το ιστορικό κάζο του στην πρεμιέρα για το 2024 κόντρα στη Λαμία δύο ημέρες νωρίτερα, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τους παίκτες του να δείχνουν αποφασισμένοι για «αντεπίθεση» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί (7/1, 21:00) ώστε να βγάλουν την αντίδραση που αρμόζει στη μεγάλη ομάδα που εκπροσωπούν.

Συγκεκριμένα τόσο το τεχνικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων με μπροστάρη των Καρβαλιάλ όσο και το τμήμα των ποδοσφαιριστών με πρωτοβουλία των αρχηγών τα είπαν στο Ρέντη και παραδέχθηκαν ότι οι ευθύνες για την άθλια εικόνα της ομάδας στη Φθιώτιδα είναι δικές τους, όπως και το «πρέπει» για μία σωστή αντίδραση στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο άδειο «Καραϊσκάκη».

«Είμαστε στον Ολυμπιακό. Είμαστε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Οι ευθύνες για αυτήν την εικόνα είναι δικές μας. Πρέπει να βγάλουμε εδώ και τώρα την αντίδραση που αρμόζει στο ματς με την ΑΕΚ για να πάμε να πάρουμε τη νίκη. Η ανάγκη να έχουμε τη σωστή αντίδραση είναι πιο μεγάλη από ποτέ και ειδικά τώρα», τονίστηκε σχετικά στις συζητήσεις που έγιναν με απώτερο σκοπό η ομάδα να ανακάμψει και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι.

Καρβαλιάλ: Ευκαιρία να δείξουμε ότι μέσα μας κυλάει αίμα νικητών, διαθέσιμος ο Φορτούνης

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Φορτούνης συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (5/1) προπόνηση και θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή, ενώ ο Πεπ Μπιέλ παραμένει αμφίβολος, παρότι οι εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και βγήκαν «καθαρές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς