18 C
Athens

Ολυμπιακός: Επανήλθε με νέα πρόταση στη Ζιλ Βιθέντε για τον Γκαμπριέλ Περέιρα, λένε οι Ίβηρες

Ο Ολυμπιακός φέρεται να επανήλθε με ανανεωμένη πρόταση στη Ζιλ Βιθέντε, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ της

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και ο Γκαμπριέλ Περέιρα παραμένει ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα.

Η περίπτωσή του όμως δεν είναι απλή καθώς οι απαιτήσεις της Ζιλ Βιθέντε είναι υψηλότατες. Κατά τους Πορτογάλους πάντως, οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν και κατέθεσαν νέα προσφορά για την αγορά του 23χρονου στόπερ.

Η Ζιλ Βιθέντε φέρεται να έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της μόνο αν ικανοποιηθεί με το ποσό που αναγράφεται στη ρήτρα του: 10 εκατομμύρια ευρώ και τίποτα λιγότερο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, θεωρείται κομβικός παίκτης για την ομάδα από το Μπαρσέλος της Μπράγκα. Σύμφωνα με τους Ίβηρες πάντως, ο Περέιρα φέρεται να εξετάζεται μεταξύ άλλων από την Μπέτις, τη Λέστερ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα έκανε το… ξεπέταγμα του στην Ευρώπη μέσω Πορτογαλίας όπου αγωνίζεται με τις Βιλαφρανκένσε και Ζιλ Βιθέντε από το 2021.

Στην πρώην ομάδα του Φραν Ναβάρο, έχει καταγράψει συνολικά 22 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ από τον Ιανουάριο του 2023, ενώ με την προηγούμενη ομάδα του είχε 49 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για έναν δυναμικό στόπερ, δυνατό στο ψηλό παιχνίδι και τον οποίο γνωρίζουν καλά οι Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς