19.3 C
Athens

Μια αγωνιστική θα φάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ θα χάσει το ματς με την Γιούνγκ Μπόις σύμφωνα με την τιμωρία που πρόκειται να του επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την διάρκεια του αγώνα της Γιουβέντους με την Βαλένθια για την πρεμιέρα του όγδοου ομίλου του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής, αν και η επιτροπή του ηθικού και πειθαρχικού ελέγχου της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου μπορεί να παρέμβει και να του επιβάλλει επιπλέον τιμωρία εάν κρίνει ότι έκανε κάτι αρκετά σοβαρό.

Όπως έγινε γνωστό η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο θα εκδικαστεί στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ είναι άγνωστο αν η Γιουβέντους θα καταθέσει έφεση για την κόκκινη κάρτα, αφού θα πρέπει να αποδείξει ότι ο διαιτητής του αγώνα, Φέλιξ Μπριχ έκανε προφανές λάθος.

Πάντως αν όντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρηθεί τελικά με μία αγωνιστική θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση της «Μεγάλης Κυρίας» με την Γιούνγκ Μπόις και θα είναι παρών στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς