18.3 C
Athens

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ 2-0: Έκανε το… αυτονόητο στο ντεμπούτο του Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα απολύτως απαραίτητα στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ και πήρε τη νίκη κόντρα στον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα

Κόντρα στον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα των απουσιών στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός γνώριζε πως είναι σημαντικό να πάρει τη νίκη με 2-0 στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ και το έκανε παίζοντας για ένα… ημίχρονο.

Ο Τούρκος προπονητής δεν είχε λόγο να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές (άλλωστε είχε χάσει με θλάση τον Παλάσιος) ενώ τακτικά δεν υπήρχε χρόνος για να γίνουν μαγικά.

Το τριφύλλι δημιούργησε κάποιες – όχι και τόσο επικίνδυνες – φάσεις με Αϊτόρ, Μαντσίνι και Ιωαννίδη και δεν άργησε να φτάσει στο γκολ στο 25′ όταν ο φορμαρισμένος επιθετικός του μετά τη γλυκιά λόμπα του Μπερνάρ κινήθηκε ανάμεσα σε Μπακαδήμα και Μπορταγκαράι και με τρομερή εκτέλεση έκανε το 1-0.

Το σουτ του Βαγιαννίδη στο 35′ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Αράο πέρασε άουτ.

Ο Βιλένα άνοιξε λογαριασμό με τα πράσινα όταν στο 48′ έπιασε ένα φοβερό σουτ και έκανε το 2-0 για να σφραγίσει το τρίποντο. Οι Ηπειρώτες εμφανίστηκαν μετά το 2-0 στον αγώνα κι αφού οι Πράσινοι είχαν πια κατεβάσει στροφές.

Διαιτητής: Τσιάρας

Κίτρινες: Βέρμπιτς, Τζίνο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν, Βιλένα (80’ Ζέκα), Μαντσίνι (62’ Τσέριν), Μπερνάρ (61’ Τζούριτσιτς), Αϊτόρ (62’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (85’ Γερεμέγεφ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (69’ Λεό Μπαπτίστ), Τζίνο, Παμλίδης (79’ Τζήμας), Ροσέρο (69’ Γκάρο), Μπάλαν (69’ Κόντε).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς