18.6 C
Athens

Τελειώνει από τον Φοίνικα ο Γαλιώτος, ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πασαδόρο της Εθνικής

Η αλλαγή ακραίου στον ΠΑΟΚ (Άξελ Τρούχτσεφ αντί Τομάς Ρουσό) φαίνεται πως δεν θα είναι η μόνη καθώς οι Ασπρόμαυροι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athlosnews, στο στόχαστρο της ομάδας του Γιόσκο Μιλενκόσκι βρίσκεται ο Μάρκος Γαλιώτος, ο οποίος ολοκληρώνει πρόωρα τη συνεργασία του με τον Φοίνικα.

Τόσο ο πασαδόρος της εθνικής όσο και οι Συριανοί δεν ήταν ευχαριστημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία και οι δύο πλευρές θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από μια συνεργασία που διήρκησε 2,5 σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου που εφόσον τελικά το φλερτ ευδοκιμήσει, τότε ο Καναδός Τζέι Μπλανκενάου ενδεχομένως να αποτελέσει παρελθόν ώστε να ανοίξει θέση ξένου και να αποκτηθεί κεντρικός από την ξένη αγορά όπως συνέβη πέρσι με την περίπτωση του Μαξίμ Σκρεντάου.

Το πρόβλημα στη θέση των κεντρικών εξάλλου είναι εμφανές στον φετινό ΠΑΟΚ που πορεύεται με Γάτση – Τακουρίδη και τον Λινάρδο στον πάγκο που πάντως έκανε καλύτερο φίνις στο πρώτο κομμάτι της σεζόν από τους δύο βασικούς.

Όσον αφορά στον Φοίνικα, είναι σαφές πως θα κινηθεί δυναμικά στην αγορά αφού πέρα από τον Γαλιώτο παρελθόν αποτελεί και ο Βασίλης Καρασαββίδης με τον Τάσο Σωνάκη να είναι για την ώρα το μοναδικό λίμπερο στο ρόστερ.

Ελεύθερη θέση ξένου υπάρχει μία και οι Συριανοί θα κοιτάξουν να βρουν έναν πασαδόρο που να βοηθήσει την ομάδα να ανεβάσει το αγωνιστικό της επίπεδο που ήταν αρκετά πεσμένο – κι αυτό αποτυπώθηκε σε αποτελέσματα και βαθμολογία – στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου της Volley League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς