22.8 C
Athens

Σπουδαία κίνηση με Μάρκος Λεονάρντο για την Μπενφίκα, στα 18 εκατ. ευρώ η συμφωνία με τη Σάντος

Η Μπενφίκα «έκλεισε» την πρώτη της μεταγραφή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κι αυτή είναι άκρως ηχηρή. Πρόκειται για τον 20χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Μάρκος Λεονάρντο, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της Σάντος, που φέτος βίωσε έναν ιστορικό υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο από κάθε άλλον τις προηγούμενες σεζόν για τη Σάντος ήταν ο Μάρκος Λεονάρντο, ο οποίος μετά από 168 παιχνίδια, με απολογισμό 54 γκολ και 11 ασίστ στη Βραζιλία, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του και τη δοκιμασία στην Ευρώπη.

Οι Αετοί της Λισαβόνας κινήθηκαν γρήγορα και έξυπνα για την απόσπαση της υπογραφής του, με τη συμφωνία να θεωρείται δεδομένη στο σήμερα και τον πορτογαλικό σύλλογο να βγάζει 18 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του για να πείσει τη Σάντος να πει το «ναι» στις διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρει ο πλέον ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η οριστική συμφωνία αναμένεται από ώρα σε ώρα, με τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι με τη βαλίτσα στο χέρι με προορισμό τη Λισαβόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς