24 C
Athens

Τόμιτς αντί Μεσίνα στη συν. Τύπου: «Η διαφορά μπορούσε να ανοίξει, ο Ολυμπιακός έχει σταθερότητα»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε αντί του Έτορε Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου καθώς ο πρώτος προπονητής της Αρμάνι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μεσίνα παραδέχθηκε πως η διαφορά μπορούσε να ανοίξει στο ματς με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήταν ένα ματς όμορφο για να το παρακολουθήσεις. Παλέψαμε σαν τρελοί, όσοι έπαιξαν πάλεψαν για να καλύψουμε τους τραυματισμούς μας. Ήταν σπουδαίο ματς. Όταν το σκορ έκλεισε, αστοχήσαμε σε σουτ του Τονούτ, ο Γουίλιαμς-Γκος έβαλε το δικό του τρίποντο και εκεί ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά για να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν.

Είναι θετικό ότι παλέψαμε, χάναμε με δέκα και αντιδράσαμε ενώ η διαφορά μπορούσε να ανοίξει. Γυρίσαμε, ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μεγάλη η χρονιά, ο Ολυμπιακός όπως και όλες οι ομάδες έχουν πολλές ήττες. Είναι τρομερό το πρόγραμμα, είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Ο Ολυμπιακός έχει μία σταθερότητα και πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς