14.9 C
Athens

Διαρρήκτης… φάντασμα δρα στη Θεσσαλονίκη: Ληστεύει κουκουλωμένος με ένα σεντόνι (video)

Τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας • Αφησε άφωνους ακόμα και τους αστυνομικούς

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, που καταγράφει τη δράση ενός διαρρήκτη. Δεν πρόκειται, όμως, για έναν συνηθισμένο διαρρήκτη, αλλά για έναν διαρρήκτη που μοιάζει με… φάντασμα!

Ο λόγος είναι φοράει επάνω του ένα μεγάλο σεντόνι την ώρα που διαπράττει τις ληστείες του. Κι αυτό δεν το κάνει για να τρομάξει κάποιον, αλλά για να μην καταγράψει κάποια κάμερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η κάμερα κατέγραψε το «φάντασμα» να σπάει τη βιτρίνα ενός καταστήματος στη Βασιλίσσης Όλγας να μπαίνει μέσα με το σεντόνι για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του και να αρπάζει από την ταμειακή μηχανή τη λεία του, που ήταν 100 ευρώ, ενώ πήρε και ένα λάπτοπ.

«Πανικοβλήθηκα αρχικά όταν το είδα, σκέφτηκα τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας άνθρωπος για να σου αρπάξει την περιουσία σου», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και συνέχισε: «τρόμαξα πάρα πολύ στην αρχή, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με αισιοδοξία».

Ακόμα και οι αστυνομικοί που είδαν τις εικόνες έλεγαν στην ιδιοκτήτρια πως τέτοιο χτύπημα δεν έχουν ξαναδεί. «Το περίεργο είναι πως περιφερόταν στο δρόμο με το σεντόνι στη Βασ. Όλγας και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μπει μέσα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς