18 C
Athens

Ατρόμητος: Δεν προλαβαίνει το ματς με τη Λάρισα ο Μανούσος

Εκτός πλάνων του Νταμίρ Κάναντι φαίνεται να είναι και στην 4η αγωνιστική ο Γιώργος Μανούσος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Μανούσος, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα, καθώς ο επιθετικός του Ατρόμητου συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί το πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο έχει από την προπόνηση τη προηγούμενης Παρασκευής, όταν και αισθάνθηκε σφίξιμο στον τετρακέφαλο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο Αυστριακός τεχνικός, στις υπηρεσίες του Έλληνα φορ.

Σε ότι αφορά τον Κυριάκο Κιβρακίδη, το πρόβλημα με το διάστρεμμα που αποκόμισε από την προπόνηση της προηγούμενης Τετάρτης, φαίνεται να το ξεπερνάει και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί, αν θα μπορεί να βρεθεί στην δεκαοχτάδα για το Σαββατιάτικο ματς.

Από κει και πέρα, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την Λάρισα. Οι Περιστεριώτες οι οποίοι έχουν καταφέρει να κρατήσουν το αήττητο στα τρία πρώτα παιχνίδια, θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία, με ένα θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στους Θεσσαλούς. Βάση, των όσων έχουμε παρακολουθήσει στα προηγούμενα ματς, ο Νταμίρ Κάναντι αναμένεται να ξεκινήσει σε ένα ακόμα ματς με σχήμα 3 – 4 – 3, καθώς ο Αυστριακός προπονητής πλέον θέλει να ακολουθήσει πιο επιθετική διάταξη τουλάχιστον στα παιχνίδια του Ατρόμητου μέσα στο Περιστέρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς