21.7 C
Athens

O’ Jogo: «Η Ζιλ Βιθέντε ζητά 10 εκατ. ευρώ για τον Γκαμπριέλ Περέιρα»

Σύμφωνα με την Ο' Jogo, η Ζιλ Βιθέντε ζητά το ποσό της ρήτρας του 23χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων

Το όνομα του Γκαμπριέλ Περέιρα ξεκίνησε να παίζει έντονα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει ενίσχυση – ποιοτική και ποσοτική – στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο 23χρονος σύμφωνα με την Ο’ Jogo βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Λέστερ, η Μπέτις και η Πόρτο, πέραν του Ολυμπιακού.

Η Ζιλ Βιθέντε φέρεται να έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της μόνο αν ικανοποιηθεί με το ποσό που αναγράφεται στη ρήτρα του: 10 εκατομμύρια ευρώ και τίποτα λιγότερο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, θεωρείται κομβικός παίκτης για την ομάδα από το Μπαρσέλος της Μπράγκα.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα έκανε το… ξεπέταγμα του στην Ευρώπη μέσω Πορτογαλίας όπου αγωνίζεται με τις Βιλαφρανκένσε και Ζιλ Βιθέντε από το 2021.

Στην πρώην ομάδα του Φραν Ναβάρο, έχει καταγράψει συνολικά 22 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ από τον Ιανουάριο του 2023, ενώ με την προηγούμενη ομάδα του είχε 49 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για έναν δυναμικό στόπερ, δυνατό στο ψηλό παιχνίδι και τον οποίο γνωρίζουν καλά οι Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς