21.7 C
Athens

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπέρμιγχαμ ο Ρούνεϊ

Καταστροφική αποδείχθηκε για την Μπέρμιγχαμ η επιλογή του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος εδώ και λίγη ώρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου.

Ο Άγγλος ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ στις αρχές του Οκτώβρη, με την ομάδα να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας της Championship. Τρεις μήνες μετά αποχωρεί με τον σύλλογο στην 20η θέση, καθώς στο διάστημα της παρουσίας του είχε μόλις 2 νίκες σε 15 παιχνίδια.

«Η Μπέρμιγχαμ Σίτι χώρισε σήμερα τους δρόμους της με τον προπονητή, Γουέιν Ρούνεϊ, και τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Καρλ Ρόμπινσον. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες που έγιναν σαφείς στην αρχή. Ως εκ τούτου, το διοικητικό συμβούλιο πιστεύει ότι μια αλλαγή στη διοίκηση είναι προς το συμφέρον του ποδοσφαιρικού συλλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο και η διοίκηση του συλλόγου είναι πλήρως ευθυγραμμισμένα και θα συνεχίσουν να οδηγούν τον μετασχηματισμό και να κάνουν τολμηρά βήματα για την ανοικοδόμηση της Μπέρμιγχαμ Σίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπέρμιγχαμ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς