18 C
Athens

Πρωτοχρονιάτικη έκπληξη με Ζέλσον Μάρτινς στον Ολυμπιακό!

Σούπερ πρωτοχρονιάτικη έκπληξη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρνει το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στην Ελλάδα τον ταχύτατο και έμπειρο Πορτογάλο εξτρέμ της Μονακό

Ο Ζέλσον Μάρτινς θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού και τη δεύτερη κατά σειρά μετά από εκείνη του Φραν Ναβάρο!

Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν ταχύτατα για την άμεση απόκτηση ενός εξτρέμ που με την εμπειρία και τις παραστάσεις του μπορεί να κάνει τη διαφορά, με τον 28χρονο να αποτελεί τον εκλεκτό του Κάρλος Καρβαλιάλ και του Πέδρο Άλβες για τα άκρα της επίθεσης.

Ο διεθνής Πορτογάλος (21 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του) αναμένεται περίπου στις 18:00 ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, χωρίς για την ώρα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το καθεστώς της μεταγραφής του.

 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η τριετής παρουσία του στα Λιοντάρια (140 συμμετοχές με 27 γκολ και 30 ασίστ) του έδωσε το… διαβατήριο για μεταγραφή 22 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί δεν κατάφερε να καθιερωθεί (12 συμμετοχές με 1 γκολ το πρώτο του εξάμηνο) και μεταπήδησε ως δανεικός στη Μονακό τον Ιανουάριο του 2019.

Οι ικανοποιημένοι Μονεγάσκοι αποφάσισαν να τον υπογράψουν το καλοκαίρι του ίδιου έτους (αντί 30 εκατ. ευρώ) και έκτοτε μέτρησε 16 γκολ και 14 ασίστ σε 129 αναμετρήσεις χωρίς ωστόσο φέτος να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Το συμβόλαιό του εξάλλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 κι αυτή τη συνθήκη εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα σε μια κίνηση που δείχνει εξαιρετική στη θεωρία και μένει να διαπιστωθεί και στην πράξη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς