23.3 C
Athens

Πρόωρο και άδοξο τέλος στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Κάιλ Γκάι

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι αλλά μετά από ένα 5μηνο αποχωρεί έχοντας περισσότερα DNP απ' ότι συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη - Το συναινετικό «διαζύγιο» και η αινιγματική ανάρτηση του ατζέντη του

Παρελθόν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσει ο Κάιλ Γκάι.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Εργκίν Αταμάν στους Πράσινους και τα έχει βρει ήδη με τη διοίκηση της ομάδας για συναινετικό «διαζύγιο», αποχαιρετώντας πρόωρα και με άδοξο τρόπο την Ελλάδα, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχε όταν ήρθε στην Αθήνα πριν περίπου πέντε μήνες.

Ο Γκάι, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία, σκέφτεται ήδη την επόμενη πρόκληση της καριέρας του που μπορεί να τον οδηγήσει σε επιστροφή στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την Μπανταλόνα να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να τον υπογράψει.

Μετά από ένα 5μηνο στη χώρα μας, ο Γκάι, που «έφαγε» το DNP με το… κουτάλι από τον Αταμάν, αποχωρεί έχοντας τον φθηνό απολογισμό των 4 πόντων κατά μέσο όρο στη Euroleague με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ενώ στην Basket League θα έχει να θυμάται μόνο την εμφάνισή του στο ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ, όταν σημείωσε 11 πόντους και πραγματοποίησε την πιο πληθωρική του εμφάνιση. Όλα αυτά μέχρι να έρθει ο Ναν και να τον «κλειδώσει» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ…

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αινιγματική ανάρτηση του ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που παραπονιέται για τις… υπερωρίες του ακόμα και Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Δυστυχώς, υπάρχει ένα μαγαζί που πρέπει να μείνει ανοιχτό για 365 μέρες. Γενέθλια, παραμονές πρωτοχρονιάς – ουδείς ενδιαφέρεται πραγματικά. Αύριο, τελειώνουμε το 2023 με στυλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς