18.8 C
Athens

Μεσίνα: Ελπίζω να έχουμε έστω τον Φλακαντόρι κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Αρμάνι Μιλάνο υπέστη την 6η ήττα της στο ιταλικό πρωτάθλημα από την πρωτοπόρο Μπρέσια και έρχεται πληγωμένη στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει δεδομένα στους Σιλντς, Μίροτιτς, Ρίτσι και Λο, ενώ έχει προκύψει πρόβλημα και με τον Φλακαντόρι, με τον Ιταλό προπονητή να ελπίζει πως τουλάχιστον εκείνος θα προλάβει το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους και δεν θα είναι πέντε οι απόντες.

«Θέλω να συγχαρώ την Μπρέσια και την ομάδα που έπαιξε σε μια αντικειμενικά δύσκολη κατάσταση με καρδιά. Δεν ήμασταν σε θέση να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ειδικά 36 ώρες μετά από το ματς με την Μπασκόνια. Τώρα ελπίζουμε να έχουμε διαθέσιμο τουλάχιστον τον Φλακαντόρι και θα πάμε στην Αθήνα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό πριν την Μπάγερν. Ήμασταν κουρασμένοι και χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ. Προσπαθήσαμε. Νομίζω πως οι παίκτες μου έχουν καταλάβει ότι με το να επιτίθεσαι με υπομονή, παίζοντας μέσα και έξω, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις σωστές συνθήκες όπως στη νίκη μας με την Μπασκόνια», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς