17.7 C
Athens

Έλις: Πραγματικός θρύλος ο Μπαρτζώκας, ο Ολυμπιακός έχει τη μεγαλύτερη βάση φιλάθλων στην Ευρώπη

Ο Οκτάβιους Έλις αγωνίζεται στη Ρωσία αλλά δεν ξεχνά το πέρασμα που είχε από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σέντερ έπαιξε στους Ερυθρόλευκους τη σεζόν 2020/21, η οποία επισκιάστηκε από την ξαφνική εξάπλωση του κορωνοϊού και το κλείσιμο των γηπέδων.

Ως παίκτης της Ουράλ, ο 30χρονος σέντερ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Ρωσίας και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό με εξαιρετικά λόγια ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα τον οποίο χαρακτήρισε θρύλο, εστιάζοντας στον τρόπο που συμπεριφέρεται στους παίκτες του.

«Όλοι γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει τη μεγαλύτερη βάση φιλάθλων στην Ευρώπη. Δυστυχώς όταν ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη χρονιά της πανδημίας του COVID-19 και παίζαμε χωρίς θεατές, οπότε δεν καταφέραμε να απολαύσουμε στο μέγιστο αυτή την ατμόσφαιρα. Όσο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν είναι απλώς ένας προπονητής, είναι προπονητής των παικτών, πραγματικός θρύλος. Είναι το άτομο με το οποίο μπορείς να συναναστραφείς ήρεμα ακόμη κι εκτός γηπέδου και θα σε υποστηρίζει πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς