28.5 C
Athens

Στο τέλος θα βάλει λεφτά ο Παϊρότζ και θα νομίζουμε ότι μας τρολάρουν!

«Τι είναι λίγες μέρες μπροστά στην αιωνιότητα» αναρωτιέται ο Γιώργος Σπανουδάκης με αφορμή την καθυστέρηση στην εισροή ρευστού ενόψει της ΑΜΚ του Παναθηναϊκού

Τι είναι λίγα 24ωρα μπροστά στην… αιωνιότητα; Κόκκος άμμου στην έρημο. Με αυτή τη λογική τι είναι ολίγες ημέρες (ακόμη) για να δούμε το «ζεστό» χρήμα του Παϊρότζ, το οποίο ήταν να μπει… αύριο, αλλά εδώ και λίγες ώρες οι συνεργάτες του Ταϊλανδού λένε ότι θα φανούν την επόμενη εβδομάδα.

Η υπομονή είναι αρετή.
Κάποτε ολόκληρος Βγενόπουλος έδωσε παράταση (έπεισε τον… έντρομο Αλαφούζο να δώσει λίγες ημέρες προθεσμίας) στον Βλάση Τσάκα, για να ξεβρακώσει ένα ολόκληρο σύστημα που διακωμωδούσε τον Παναθηναϊκό για 1,5 χρόνο. Μέσα σ’ ένα δεκαήμερο ο «Βγενο» τον καθάρισε σαν αυγό, αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη εκτεθειμένο…

Για να μην παρεξηγηθούμε, όπως συνήθως συμβαίνει από τους ευερέθιστους, δεν συγκρίνω τον Τσάκα με τον Παϊρότζ, αλλά με τον… χρόνο που δίνει απαντήσεις για όλα.
Η ουσία είναι να ολοκληρωθεί το deal. Μέχρι να γίνει αυτό και να μάθουμε εάν είναι μεταβίβαση μετοχών ή… κάτι άλλο, θα πρέπει να παρακολουθούμε τα γεγονότα, στιγμή – στιγμή.

Διότι με 10 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι ολίγον χλομό να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ στα χέρια του Π.Π. και των συνεργατών του.
Εκτός και εάν περάσουμε σε μια περίοδο συνδιοίκησης (Παϊρότζ – Αλαφούζου), οπότε και πάλι θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.
Το διοικητικό του Παναθηναϊκού είναι μια πονεμένη ιστορία και γι’ αυτό ας κρατάμε μικρό καλάθι γενικώς…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς