24 C
Athens

Επιβεβαίωση από Κονσεϊσάο για τον Φραν Ναβάρο: «Έφυγε, θα είναι μέλος του Ολυμπιακού»

Ο Πορτογάλος προπονητής της Πόρτο επιβεβαίωσε με μία ατάκα την επικείμενη μεταγραφή -με τη μορφή δανεισμού- του Ισπανού φορ στον Ολυμπιακό, σε αυτή που είναι η πρώτη κίνηση ενίσχυσης των Πειραιωτών στο μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα

Πλήρης επιβεβαίωση των τελευταίων πληροφορίων με τον πλέον επίσημο τρόπο για την «κλεισμένη» μεταγραφή του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Από τα χείλη του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έγινε κι επισήμως γνωστό ότι ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός έχει ετοιμάσει ήδη βαλίτσες για Πειραιά και το Σάββατο (30/12) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις υπογράφοντας το συμβόλαιό του με τους Ερυθρολεύκους.

«Έφυγε, θα είναι μέλος του Ολυμπιακού. Μιλάω για ποδοσφαιριστές που είναι εδώ», απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που τού έγινε ο Πορτογάλος τεχνικός των «Δράκων», με τον Ναβάρο να μένει εκτός αποστολής από το χθεσινοβραδινό ματς της Πόρτο με την Τσάβες (1-0) για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ και μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο αφορά σε 6μηνο δανεισμό του Ισπανού αντί 250.000 ευρώ με οψιόν αγοράς (προαιρετική) που ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΒΑΡΟ

Στην Πόρτο με την οποία διατηρεί συμβόλαιο ως το 2028, ο Ναβάρο έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς – τα περισσότερα ως αλλαγή – στη φετινή σεζόν, με απολογισμό 1 γκολ, αναζητώντας κι αυτός μία ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει ξεχάσει την «τέχνη» του γκολ, ειδικά μετά τις πολύ παραγωγικές του σεζόν στη Ζιλ Βισέντε με την οποία μέτρησε 37 γκολ σε 78 συμμετοχές.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια, η οποία όμως δεν τον πίστεψε ποτέ και τον παραχώρησε αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2021 στη Ζιλ Βισέντε, που στη συνέχεια τριπλασίασε την αξία του, με την Πόρτο να τον κάνει δικό της τον περασμένο Αύγουστο αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς