28 C
Athens

Συμφωνία Πόρτο – Ολυμπιακού για τον Φραν Ναβάρο

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Πόρτο για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη των Πειραιωτών

Αγκαλιά με τον Φραν Ναβάρο ο Ολυμπιακός! Ο Ισπανός επιθετικός είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ώστε να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη των Πειραιωτών για τη γραμμή κρούσης.

Ο Πέδρο Άλβες ενέτεινε τις επαφές του με την Πόρτο τις τελευταίες ώρες και φαίνεται πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για δανεισμό του 25χρονου στράικερ ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Στην Πόρτο με την οποία διατηρεί συμβόλαιο ως το 2028, ο Ναβάρο έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς – τα περισσότερα ως αλλαγή – στη φετινή σεζόν, με απολογισμό 1 γκολ, αναζητώντας κι αυτός μία ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει ξεχάσει την «τέχνη» του γκολ, ειδικά μετά τις πολύ παραγωγικές του σεζόν στη Ζιλ Βισέντε με την οποία μέτρησε 37 γκολ σε 78 συμμετοχές.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια, η οποία όμως δεν τον πίστεψε ποτέ και τον παραχώρησε αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2021 στη Ζιλ Βισέντε, που στη συνέχεια τριπλασίασε την αξία του, με την Πόρτο να τον κάνει δικό της τον περασμένο Αύγουστο αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς