24 C
Athens

Μαυροπάνος: Ήταν η καλύτερη στιγμή για να πετύχω το πρώτο μου γκολ στην Premier League (vid)

Ιδιαίτερη στιγμή για τον Έλληνα στόπερ, που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Νησί και παρθενικό με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ κόντρα στην πρώην του ομάδα για να σφραγίσει το τρίποντο στο Έμιρεϊτς

Ενθουσιασμένος με το πρώτο του γκολ στην Premier League αλλά κι ως παίκτης της Γουέστ Χαμ ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ «άνοιξε λογαριασμό» με τα Σφυριά στο Νησί και μάλιστα το έκανε με αρχοντικό στυλ και εξαιρετική κεφαλιά κόντρα στην πρώην του ομάδα (Άρσεναλ). Χάρη στο δικό του τέρμα στο 55′ άνοιξε ο δρόμος για το σπουδαίο «διπλό» της ομάδας του με 2-0 στο Έμιρεϊτς, σε μία ποδοσφαιρική δικαίωση για τον ίδιο, που όπως τόνισε αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή για να πετύχει το παρθενικό του τέρμα στο Νησί.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ένας Έλληνας πρώην παίκτης της έκανε εορταστικό δώρο στη… Λίβερπουλ

«Είναι η καλύτερη στιγμή για να σκοράρω το πρώτο μου γκολ για την Γουέστ Χαμ, αλλά και στην Premier League γενικότερα. Παίξαμε πολύ καλά, δουλέψαμε αρκετά τις στημένες φάσεις και σήμερα πετύχαμε γκολ από μία τέτοια. Η δουλειά όλων ήταν τρομερή. Το πνεύμα της ομάδας ήταν φανταστικό και δουλέψαμε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά είχαμε μερικές αντεπιθέσεις και αυτές μας έδωσαν τα γκολ», ήταν τα λόγια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς