22.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Τσορν για τη θέση του CEO, θέλει την προεδρία της ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ετοιμάζει το έδαφος για την υποψηφιότητά του με στόχο τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, με τον Τόμας Τσορν να βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας δίχως να έχει διευκρινιστεί ακόμα το πόστο που θα αναλάβει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ

Εξελίξεις αναμένονται στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τις αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, αφού ο Μάκης Γκαγκάτσης φαίνεται να έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ και ο Δικέφαλος έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του για τη θέση του CEO.

Αυτός φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες πως θα είναι ο Τόμας Τσορν, ένα όνομα που δεν ακούγεται πρώτη φορά για τους Ασπρόμαυρους. Ο Ρωσογερμανός αθλητικός παράγοντας αναμένεται να αναλάβει άμεσα πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίχως να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν αυτό θα είναι του αθλητικού διευθυντή ή του CEO και αντιπροέδρου αναλαμβάνοντας επί της ουσίας τα καθήκοντα του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος το έχει αποφασίσει για την προεδρία της ΕΠΟ με τις… ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη.

Οριστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται σύντομα, με τον Γιώργο Σαββίδη να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Τσορν, που στην κυριολεξία περιμένει με τις βαλίτσες στο χέρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς