19.9 C
Athens

«Ήμουν ο ενδιάμεσος της συμφωνίας»: Η αποκάλυψη του Ατζούν για Τερίμ και το… θάψιμο σε Γιοβάνοβιτς

Ο Ατζούν επιβεβαίωσε πως ήταν ο ενδιάμεσος της συμφωνίας Τερίμ - Αλαφούζου και άφησε αιχμές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επειδή δεν είχε νίκη σε ντέρμπι φέτος

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Τουρκίας όπου αποκάλυψε τον ρόλο του στις επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει υπονοούμενα για τη δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος ώστε να οδηγήσει τους Πράσινους στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια, με τον 70χρονο τεχνικό να έχει πιάσει ήδη δουλειά και να ετοιμάζεται για την παρουσίαση του αύριο (29/12) Παρασκευή.

Παναθηναϊκός: Οι οδηγίες Τερίμ για περισσότερη ένταση στην προπόνηση και τα νεότερα για Τσέριν – Τζούρισιτς

Ο Τούρκος επιχειρηματίας αποκάλυψε τον ρόλο που είχε στις επαφές των δύο πλευρών, μίλησε για τις λεπτομέρειες των συζητήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη δουλειά του στους Πράσινους αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τον Σέρβο προπονητή.

Αναλυτικά:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό.

Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες.

Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ».

Σε ερώτηση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανέφερε: «Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια.

Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία».

Τέλος, είπε: «Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς