20.6 C
Athens

Στις τελικές κλήσεις του Μαρόκου για το Κόπα Άφρικα ο Ελ Κααμπί, ποια ματς χάνει στον Ολυμπιακό

Δείτε από ποια κρίσιμα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα απουσιάσει ο Μαροκινός στράικερ, που βρίσκεται στις κλήσεις του Ρεγκραγκί κι αφήνει ένα μεγάλο κενό στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης

Όπως αναμενόταν, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Μαρόκου για το Κόπα Άφρικα που ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου κι ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρεγκραγκί, ο οποίος τελικά τον επέλεξε ως λύση για την επίθεσή του, αφήνοντας τελικά εκτός τελικών επιλογών τον Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ, που βρισκόταν στην προεπιλογή.

Ο Ελ Κααμπί, με δεδομένο το ότι το Μαρόκο αποτελεί από τα ισχυρά φαβορί για τον τίτλο στο Κόπα Άφρικα, θα απουσιάσει για εύλογο διάστημα στις αρχές του 2024 από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ερυθρολεύκων χάνοντας σημαντικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ελ Κααμπί: Δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να πάω στο Κόπα Άφρικα, ευχαριστώ τον Μαρτίνεθ

Για την ώρα, μένει να φανεί πότε θα χρειαστεί να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, που κάνει ντεμπούτο στον όμιλό της στις 17 Ιανουαρίου κόντρα στην Τανζανία.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πιθανό να προλάβει τα ματς με Λαμία (3/1) και ΑΕΚ (7/1) στις πρώτες δύο υποχρεώσεις των Πειραιωτών μέσα στο 2024, αλλά δεδομένα θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο στις 10 και 17 Ιανουαρίου, αλλά κι από τα ματς με Κηφισιά, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Και βλέπουμε για τα υπόλοιπα, αφού αυτό εξαρτάται από την πορεία του Μαρόκου στη διοργάνωση.

Οι Ερυθρόλευκοι καλούνται στο προσεχές διάστημα να βρουν μια επιπλέον λύση για την κορυφή της επίθεσης αφού ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει υπάρξει καταλυτικός φέτος με τα 7 γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα και πολλά εκ των οποίων έχουν χαρίσει βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς