16.4 C
Athens

Τέλος κι επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Σκάρπα, ανακοινώθηκε αντί 5 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μινέιρο

Μετά την πλήρως αποτυχημένη πορεία του στην Ευρώπη ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του, με απολογισμό μόλις 11 συμμετοχές στους Ερυθρολεύκους και τη Νότιγχαμ να γεμίζει τα ταμεία της με 5 εκατομμύρια ευρώ

Πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Σκάρπα, που πλέον αποχαιρετά την Ευρώπη μετά τη σύντομη και καθόλου πετυχημένη πορεία του σε Αγγλία (Νότιγχαμ) και Ελλάδα για να επιστρέψει στη Βραζιλία όπου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ με αντίτιμο 5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη που εδώ και καιρό βρισκόταν εκτός πλάνων στους Πειραιώτες, με τους οποίους κατέγραψε συνολικά 11 συμμετοχές δίχως να καταγράψει κάποια ασίστ ή να πετύχει τέρμα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ θα λάβει δύο εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής. Συνολικά για τα τέσσερα επόμενα χρόνια θα έχει απολαβές οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Με φθηνό απολογισμό τις 21 συμμετοχές στην Ευρώπη και τα στατιστικά του στο «μηδέν» ο Σκάρπα παίρνει το… σκέιτμπορντ του και επιστρέφει στην πατρίδα του με την ελπίδα να βρει ξανά τον καλό του αγωνιστικό εαυτό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς