18.7 C
Athens

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ρόουζ: «Επέστρεψα για να πετύχουμε ό,τι δεν μπορέσαμε την προηγούμενη φορά»

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (27/12) ο Λίντσεϊ Ρόουζ. Απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να επιστρέψει και με τη βούλα στους «κίτρινους» ο 32χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στη Λέγκια Βαρσοβίας.

«Επιστρέφω στο σπίτι μου, έτσι νιώθω. Νομίζω πως δεν έφυγα ποτέ από εδώ. Έχουμε κάποιες λεπτομέρειες ακόμη για να διευθετήσουμε με τη Λέγκια, αλλά εγώ νιώθω πως είμαι ήδη πίσω στο σπίτι μου», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο πρώην άσος της Λοριάν, τον οποίο υποδέχθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελής Ζουμπούλης.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του, ο Ρόουζ, που αναμένεται να υπογράψει για 2,5 χρόνια με τους Κίτρινους, τόνισε: «Όταν είχα φύγει, έκλαψα όταν μπήκα στο ταξί για να πάω στο αεροδρόμιο. Ηταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Τώρα που επιστρέφω, είναι ένα όνειρο για μένα ή ένα μέρος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Άρη και όλους τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι ξανά εδώ για να δουλέψουμε σκληρά».

Αναφορικά με τα γνώριμα πρόσωπα που θα βρει ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και τους στόχους της ομάδας, ο Ρόουζ επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθούμε ξανά με τον Χουλιάν (σ.σ. Κουέστα) και τον Φραν (σ.σ. Βέλεθ), αλλά και με τον προπονητή, τον Ακη Μάντζιο. Παρακολουθούσα την ομάδα αυτό το διάστημα που ήμουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Εβλεπα την εξέλιξη και την πρόοδο που είχε. Το είχα πει και την πρώτη φορά που είχα έρθει εδώ για τον Άρη, πως στόχος είναι να βοηθήσω ώστε να βελτιωθεί η ομάδα και να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Δεν τα καταφέραμε τότε, ελπίζω να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά»

Κλείνοντας κι ερωτηθείς για το γεγονός πως ως τις 12 Φεβρουαρίου τα γήπεδα της Super League θα είναι άδεια από κόσμο, ο Ρόουζ σημείωσε πως «… έχουμε ζήσει ξανά την κατάσταση με τα άδεια γήπεδα, τότε με τον Covid. Έχω λάβει ήδη μηνύματα αγάπης από τους φίλους του Άρη, περιμένω να τους δω κι από κοντά», για να κλείσει με ένα μήνυμα στα ελληνικά, ευχόμενος «Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς