17.8 C
Athens

Το αντίο του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Πάρτε το πρωτάθλημα, θα το χαρώ περισσότερο απ’ όλους»

Μπορεί ο Φατίχ Τερίμ να θέτει ήδη τους δικούς του κανόνες ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο την Τετάρτη (27/12) ο προκάτοχός του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις και συγκίνησε περισσότερο τους πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός αποχαιρέτησε το απόγευμα της Τετάρτης όλους τους παίκτες των Πρασίνων λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση ζητώντας από αυτούς να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, πράγμα που αν συμβεί ο ίδιος θα το χαρεί περισσότερο από κάθε άλλον, όπως τόνισε.

Παράλληλα, τους ζήτησε να τα πάνε καλά με τον Τούρκο τεχνικό ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του. Το «ευχαριστώ» εκ μέρους όλων των παικτών τού το είπε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αναλυτικά η ομιλία του Γιοβάνοβιτς:

«Ξέρετε πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, μαζί πετύχαμε πολλά και είστε η ομάδα μου. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα και φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη.

Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους.

Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς