23.2 C
Athens

«Γιορτές στο παρκέ με τον Θρύλο»: Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με Άρη, Αρμάνι και Μονακό

Η τελευταία ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια με φόντο το τελευταίο παιχνίδι του 2023 κόντρα στον Άρη και τα δύο πρώτα του νέου έτους για τη Euroleague

Οι «ερυθρόλευκες» γιορτές στο ΣΕΦ συνεχίζονται. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το γιορτινό κλίμα και τα εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας την παραμονή των Χριστουγέννων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εορταστική διάθεση και ενημερώνει τον κόσμο για τη διάθεση των εισιτηρίων τόσο για το τελευταίο παιχνίδι του 2023, παραμονή Πρωτοχρονιάς κόντρα στον Άρη, όσο και για τα πρώτα δύο -κολλητά- ευρωπαϊκά παιχνίδια του νέου έτους, με αντιπάλους τις Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ατάκα «Γιορτές στο παρκέ με τον Θρύλο»:

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προγραμματισμό των φιλάθλων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ καθώς επίσης και για τον Αγώνα της STOIXIMANBASKETLEAGUEτου Δεκεμβρίου.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση σε πρώτη φάση, μέσω του www.olympiacosbc.gr από το www.ticketmaster.gr, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στο τηλέφωνο 2111996007.

Τις ημέρες των αγώνων θα λειτουργούν τα εκδοτήρια από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του κάθε αγώνα.

Οι αγώνες για τους οποίους πωλούνται εισιτήρια είναι οι παρακάτω:

Κυριακή 31/12/2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (15:00)

Τρίτη 02/01/2024 OLYMPIACOS BC – EA7 EMPORIO ARMANI MILAN (21:15)

Πέμπτη 04/01/2024 OLYMPIACOS BC – AS MONACO (21:15)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κάρτα ΦΙΛΑΘΛΟΥ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι υποχρεωτική MONO για τους αγώνες EUROLEAGUE. Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή μέσω του site www.olympiacossfp.gr.

Πάρε και εσύ θέση στην εξέδρα και στήριξε με τη δύναμη της φωνής σου την προσπάθεια της ομάδας μας. #OLYKOKKINA #THIS IS PIRAEUS #TOGETHERWEFIGHT».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς