20.8 C
Athens

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι και πιο υποτιμημένοι παίκτες της σεζόν στη Euroleague σύμφωνα με τον Λεσόρ

Το δύσκολο έργο να ξεχωρίζει τη πεντάδα των κορυφαίων αλλά και μία ακόμη με τους πιο υποτιμημένους παίκτες ως τώρα στη σεζόν της Euroleague είχε ο Ματίας Λεσόρ.

Οι τελικές επιλογές του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού έχουν σίγουρα ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόσθεσε δύο παίκτες των Πρασίνων σε αυτές τις κατηγορίες (Μήτογλου και Γκραντ) κι άφησε εκτός… σκέψης το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο Λεσόρ στην κατηγορία με τους πιο υποτιμημένους παίκτες έβαλε τον συμπαίκτη του στο τριφύλλι, Τζέριαν Γκραντ, αλλά και τους Μπρούνο Καμπόκλο (Παρτίζαν) – Ντέμιαν Ίνγκλις (Βαλένθια).

Σε ό,τι αφορά στο προσωπικό του Top 5, θέση βρήκαν εκεί οι: Φακούντο Καμπάσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κέβιν Πάντερ (Παρτίζαν), Μάριο Χεζόνια (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός) και Έντι Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης).

Παράλληλα, μίλησε και για τους στόχους των Πρασίνων τη φετινή σεζόν, κρατώντας όμως χαμηλά τον πήχη. Για την ακρίβεια δήλωσε: «Κοιτάζω το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα από όλα πρέπει να προκριθούμε στα playoffs και μετά θα δούμε για το Final Four και τον τίτλο. Στα χαρτιά είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, όμως πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς