16.4 C
Athens

Επιστρέφει στον Άρη ο Ρόουζ, φτάνει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

O 31χρονος Γάλλος στόπερ επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του Χαριλάου για την δεύτερη θητεία του στον Άρη - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει και οι άριστες σχέσεις του με τον Θ. Καρυπίδη

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο Γάλλος στόπερ επιστρέφει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για την δεύτερη θητεία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Θόδωρο Καρυπίδη να προχωρά τις τελευταίες ώρες υπό άκρα μυστικότητα την υπόθεσή του και τον Ρόουζ να συμφωνεί για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (28/12) στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα ο Ρόουζ είχε αγωνιστεί σε 96 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2021, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία αποχωρεί με απολογισμό 43 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέχρι την Πέμπτη θα έχει πατήσει ξανά το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, σε μία μεταγραφική προσθήκη που είχαν ανάγκη οι Κίτρινοι κι έχει εγκρίνει ο Άκης Μάντζιος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Βέλεθ και την απόσταση στο οικονομικό κομμάτι των συζητήσεων για την ανανέωση του Φαμπιάνο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς