19.7 C
Athens

ΚΑΕ Άρης: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη μη συμμετοχή του Σταρκ στο ματς με το Λαύριο»

Την πλήρη ευθύνη για τη μη συμμετοχή του Τζόναθαν Σταρκ στο ματς με το Λαύριο ανέλαβε ο Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι Κίτρινοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Αμερικανό επικαλούμενοι «εκ παραδρομής λάθος στον καταρτισμό της εξάδας των ξένων» και τονίζουν πως η υπόθεση θα διευθετηθεί εντός των τειχών, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σλασκ Βρότσλαβ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η φετινή σεζόν είναι μαραθώνιος, οι αγώνες συνεχόμενοι και κοιτάζουμε μπροστά! Εκεί όπου υπάρχει ο κρίσιμος αγώνας με τη Σλασκ Βρότσλαβ, την Τετάρτη 27/12 (20:00) στο «Nick Galis Hall», στην προσπάθεια για την πρόκριση στα play-offs του BKT EuroCup.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ποτέ δεν «κρύφτηκε» και ποτέ δεν αποποιήθηκε των ευθυνών της. Αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί στους φίλους της ομάδας, για το σοβαρό σφάλμα, το οποίο στέρησε τη συμμετοχή του Τζόναθαν Σταρκ στον αγώνα με το Λαύριο Megabolt και πιθανώς ακόμα μία νίκη για το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για ό,τι συνέβη και ενημερώνουμε ότι, όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές ομάδες και εταιρείες, η υπόθεση θα διευθετηθεί εντός των τειχών, χωρίς να «κρεμαστούμε στα μανταλάκια» ή να «ρίξουμε στα σκυλιά» ανθρώπους και υπολείψεις.

Είναι πρόδηλο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν μπορούν να περιμένουν. Γι’ αυτό στρέφουμε την προσοχή μας όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, στη σημαντική αναμέτρηση με την πολωνική ομάδα. Ας ξαναγεμίσουμε το γήπεδο, ας σπρώξουμε την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στην 3η συνεχόμενη νίκη της στην ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συνεχίζουμε μαζί, σ’ όλες τις άκρες της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως συνέβη και στο Λαύριο, όπου η συμπαράσταση των φιλάθλων μας ήταν συγκλονιστική και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται επί 24ωρου βάσεως από την πλατφόρμα της More (https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/), ενώ αύριο Τετάρτη τα εισιτήρια θα διατίθενται και από την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, από τις 18:00.

Αύριο το «Nick Galis Hall» θα έχει τη γνώριμη εικόνα του, στον δρόμο για την πρόκριση. Ραντεβού στο «σπίτι» μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς