17.7 C
Athens

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καμπενγκέλε: «Στην ομάδα μένουν όσοι σέβονται και βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση»

Ο Καμπενγκέλε είχε αποφασίσει να αφήσει την Ένωση για τη Βενέτσια και η ΝΕΑ ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 πρόλαβε να αποδεσμεύσει με αιχμές τον πρώην NBAer προτού αυτός φύγει μόνος του

Σε αιφνιδιαστική λύση της συνεργασίας της με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία με ανακοίνωσή της άφησε αιχμές για τον Καναδό φόργουορντ/σέντερ.

 

Η ΚΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως ο 26χρονος «έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας» και τονίζει μεταξύ άλλων ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Παράλληλα, τονίζει πως «στην ομάδα παραμένουν όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση και σέβονται».

Σημειώνεται πως ο Καμπενγκέλε μέτρησε κατά μέσο όρο 14 πόντους και 8 ριμπάουντ στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ στο BCL είχε 10,5 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, με τη Βενέτσια να αποτελεί τον νέο σταθμό της καριέρας του έμπειρου Καναδού!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή.

Η φιλοσοφία μας αδιαπραγμάτευτη.

Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθερά υψηλοί.

Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς