23.4 C
Athens

Καπογιάννη: Μας δίνει ψυχολογικό προβάδισμα η δεύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού

Η Ελένη Καπογιάννη αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον κόσμο που γέμισε το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και υποστήριξε πως το Κύπελλο είναι διοργάνωση των εκπλήξεων και πως οι Πράσινες έχουν αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο λόγω των δύο φετινών νικών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά. Αν και κερδίσαμε, θεωρώ πως είχαμε παραπάνω άγχος απ’ ότι θα έπρεπε. Σε κάποιες στιγμές χάλασε το μυαλό μας. Είναι ματς που τα παίρνει η προσωπικότητα και η καρδιά και η τακτική παίζει λίγο ρόλο. Μείναμε ψύχραιμοι έως το τέλος και πήραμε το ματς. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που γέμισε το κλειστό και να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους. Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων. Πέρυσι κινδυνέψαμε στον τελικό. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα και όταν έρθει η ώρα θα τα βάλουμε κάτω. Είμαστε κοντά», υποστήριξε αρχικά στην ΕΡΤ.

Για το αν οι δύο νίκες επί του Ολυμπιακού δίνουν και πλεονέκτημα ενόψει της μάχης στο πρωτάθλημα: «Δεν σημαίνει κάτι η δεύτερη νίκη. Μας δίνει ένα ψυχολογικό προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί. Αυτά τα ματς ανεξαρτήτου έδρας είναι κλειστά παιχνίδια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς