23.2 C
Athens

Ο Δημήτρης Σπανός επέστρεψε στον πάγκο του Ιωνικού

Επέστρεψε στον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός. Ο πολύπειρος προπονητής ήταν εκείνος που συνέδεσε την επιστροφή της ομάδας της Νίκαιας στη Super League και 11 μήνες μετά την αποχώρησή του ανέλαβε ξανά τα ηνία της διαδεχόμενος τον Γιώργο Σίμο και με στόχο τη βαθμολογική άνοδο και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σπανό.

Ο έμπειρος τεχνικός, κατέγραψε σπουδαία πορεία στον πάγκο της ομάδας μας και έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία σε αυτόν. Βρέθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2020 και την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία μετά από 14 χρόνια!

Η ΠΑΕ Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Σπανού, στον πάγκο του Ιωνικού.

Καλωσορίζουμε με χαρά τον Δημήτρη Σπανό στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη νέα του θητεία στον Ιωνικό!

Το βιογραφικό του Δημήτρη Σπανού

Ο Δημήτρης Σπανός γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1969, στο Αίγιο. Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική στον Ιωνικό, στη Β’ Εθνική σε Ατρόμητο και Παναιγιάλειο και στην Γ’ Εθνική στον Βύζαντα Μεγάρων και την Αναγέννηση Άρτας.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2005, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Άρτας και από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια μακρά και επιτυχημένη πορεία. Εργάστηκε σε: Αία Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Αιολικό Μυτιλήνη, Ένωση Ερμιονίδας, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Άρη και Κέρκυρα. Με τον Άρη μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στην Super League, καθώς ήταν ο προπονητής που οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στα μεγάλα σαλόνια.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Ιωνικό το καλοκαίρι του 2020 πανηγυρίζοντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μάλιστα, η πρώτη του σεζόν στη Super League ήταν άκρως επιτυχημένη, με την ομάδα να τερματίζει στην 7η θέση κάνοντας ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στα play out. Αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2023 ως φίλος και επιστρέφει για να φέρει και πάλι την ομάδα εκεί που ανήκει!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς