20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Παίρνει στα χέρια του το πορτογαλικό διαβατήριο ο Ροντινέι

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα θεωρείται και... Πορτογάλος από τις αρχές του 2024 σε μια θετική εξέλιξη για τις θέσεις ξένων στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού

Πολύ κοντά στην έκδοση πορτογαλικού διαβατηρίου βρίσκεται ο Ροντινέι, σε μία θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό αφού εφόσον συμβεί αυτό τότε ο 31χρονος Βραζιλιάνος μπακ δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Ροντινέι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί άμεσα το πορτογαλικό του διαβατήριο κι όπως όλα δείχνουν θα το έχει στα χέρια του στις πρώτες μέρες του 2024, έχοντας πλέον διπλή υπηκοότητα.

Ο Ροντινέι είναι από τους πιο σημαντικούς και κομβικούς παίκτες των Πειραιωτών από τη στιγμή της μεταγραφής του από τη Φλαμένγκο τον περασμένο Γενάρη, έχοντας καταγράψει στο σύνολο 22 εμφανίσεις, με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, και ο Έσε αναμένεται να βγάλει πολωνικό διαβατήριο και να αφήσει άλλη μία θέση ξένου κενή στο γεμάτο φετινό ρόστερ της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς